Wat is WordPress

Wat is WordPress?

Wat is WordPress nou precies?

WordPress is een open source Content Management Systeem (CMS). Dat betekent dat in principe iedereen toegang heeft tot deze software en zijn eigen website kan bouwen. Het probleem met WordPress? Het kan behoorlijk ingewikkeld zijn om exact te bouwen wat je wil, als je niet precies weet wat je doet. Daarom bestaat mijn bedrijf. Zodat we samen het maximale uit WordPress kunnen halen.

Plugins

WordPress werkt met specialistische software-toevoegingen. Die zorgen dat je specifieke functies kunt toevoegen aan jouw nieuwe website of webshop. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een plugin voor.

Vindbaarheid

Voor heel veel bedrijven is vindbaarheid een van de belangrijkste redenen om een website op te tuigen. Daarvoor is Search Engine Optimization onmisbaar. Gelukkig heeft WordPress hele sterke plugins waarmee ik jouw vindbaarheid optimaliseer. 

Een WordPress-website laten maken

Het grote voordeel van alle eigenschappen van WordPress is dat het, buiten alle mogelijkheden, ook supersnel werkt. Ik kan dus heel snel en makkelijk een hele mooie, vindbare website voor je bouwen. Wil je meer weten? Vul even mijn contactformulier in of beter nog: bel me even!

Wordpress website laten maken in Epe?
Waarom kiezen voor WordPress?

Waarom WordPress?

Voornamelijk omdat WordPress altijd in ontwikkeling is en dat past bij mij. Doordat er telkens nieuwe mogelijkheden ontstaan, kunnen we samen een constant evoluerende website bouwen die elk jaar een beetje beter wordt.

De voordelen van WordPress op een rijtje:

  • Regelmatig nieuwe mogelijkheden en de beveiliging ontwikkelt telkens door.
  • Makkelijk scoren op Google.
  • Regelmatig nieuwe mogelijkheden en de beveiliging ontwikkelt telkens door.
  • We zijn niet afhankelijk van de regels van techgiganten.

Mulder Internet Media: je WordPress-specialist in Epe

Een goede website kun je overal krijgen, maar je wil meer dan dat. Je wil persoonlijke service, snelle hulp en iemand die ook ’s avonds even zijn computer opstart als dat nodig is. En natuurlijk wil je ook een website die precies aansluit bij jouw behoeftes als ondernemer. Ik regel dat voor je.
Neem direct contact op
Niels Mulder - Website & webshopbouwer uit Epe
Veelgestelde vragen over WordPress

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen WordPress en een ‘normale website’?

Een website is normaal gesproken geen verzameling vooraf gemaakte pagina’s. WordPress is een Content Management Systeem. Een CMS biedt je de mogelijkheid om regelmatig (en heel gemakkelijk) dingen toe te voegen of te veranderen aan jouw website. Zo hou je de kosten lager en de mogelijkheden eindeloos.

Wat zijn de nadelen van WordPress?

Ieder systeem heeft zijn nadelen, maar de Nadelen van WordPress zijn voornamelijk van toepassing voor ‘casual’ gebruikers van het systeem. Het kan veel werk zijn om je plugins up-to-date te houden of om te zorgen dat je de juiste plug-ins hebt voor jouw gewenste functionaliteit. Daar hoef jij je gelukkig geen zorgen over te maken. Die zaken neem ik namelijk allemaal van je over.

Is een WordPress-website duur?

Zeer zeker niet. WordPress geeft ontzettend veel waar voor je geld. Omdat voor de meeste functionaliteiten al specifieke plugins bestaan, hoeft er weinig geprogrammeerd te worden. Zo kan ik veel sneller (en dus goedkoper) een kwaliteitswebsite bouwen.

WordPress Website Ontwikkeling

Enkele WordPress projecten

Gigasetpromo

KlantGigasetDienstWordPress websiteProject omschrijvingGigaset is een toonaangevend merk op het gebied van communicatie-technologie. GigasetPromo.com is ontworpen met het doel zodat mensen [...]

Bouma Timmerwerken

KlantBouma Timmerwerken IJsselmuidenDienstWordPress websiteProject omschrijvingBouma Timmerwerken B.V. heeft ruim 20 jaar ervaring in de bouw. Dit project heb ik samen [...]